Handelsbetingelser

Definitioner

FED ENERGI drives af GRØD ApS

Aftalens parter

“Køber” anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til Grød ApS afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

Grød ApS anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation:

På fedenergi.dk beskrives alle varerenes væsentlige engenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål kan der sendes mail til: malthe@groed.com

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

Bestilling:

En bindende aftale mellem Køber og Grød ApS er først indgået, når Grød ApS ved en ordrebekræftelse accepterer Købers ordre.

Leveringstider:

Leveringstiden er op til 7 hverdage. Hvis din ordre indeholder varer vi ikke har på lager, vil ordren dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering.

Betaling:

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til Nets (tidligere PBS) i krypteret form (SSL) som det kun er dig og Nets der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet først fra din konto så snart varen afgår fra Grød ApS

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

Reklamation:

Grød ApS yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret efter at varen er modtaget. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Fakturaen skal fremvises til Grød ApS i forbindelse med anvendelse af reklamationen, varen skal sendes til

Grød ApS,
Ingemannsvej 3C
1964, Frederiksberg C

Eller man kan komme forbi på adressen personligt og aflevere varen.

Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter køber har eller burde have opdaget manglen ske Grød ApS inden rimelig tid.

Ellers mister køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

Du bedes vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes i forsvarlige emballage, og få en kvittering for afsendelsen, således at vi kan returnere dine fragtomkostninger.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Grød ApS har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for Grød ApS kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider. Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og Grød ApS. Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Grød ApS kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende. Grød ApS afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret:

Meddeler kunden grød aps, at kunden har fortrudt aps det modtagne beløb, inklusiv portoudgifter. Varer der returneres ufranco eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker at få tilbagetalt købesummen. Du skal bare returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den. I nogle tilfælde udgør original emballagen en væsentlig værdi for varen, og manglende original emballage kan betyde at varen ikke kan returneres I væsentlig samme stand og mængde, varen skal derfor leveres tilbage I væsentlig samme stand og mængde som modtaget. Husk derfor altid at gemme emballagen indtil du ved om du vil beholde varen eller ej. Du kan sende varen retur med post danmark til flg. adresse:

GRØD ApS,
Ingemannsvej 3C
1964 Frederiksberg C

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Forbehold for ændringer:

Grød ApS forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Persondatapolitik:

For at du kan indgå en aftale med Grød ApS, har vi brug for følgende oplysninger:

– Navn
– Adresse
– Email
– Telefonnummer

Vi foretager registreringen af dine oplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Grød ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet til Grød ApS videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand. Som registreret hos Grød ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Grød ApS via email Info@groed.com

På Groed ApS anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Vi bruger en logstatistik på Groed.com hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun me det formål, at optimere Groed.com, og er sat op med et anonymiseret setup, så ingen personhenførbare data — såsom IP-adresse — gemmes nogen steder.

Misbrug:

Misbrug af fedenergi.dk medfører politianmeldelse.

Links:

NETS (PBS) – Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerstyrelsen – med karakterbog over onlinebutikker
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation